Lip Blush

  1. Home
  2. Lip Blush

Lip Blush  (Stays 2 up to 4 years)  
Dress those lips in style! Met deze techniek kun je alle kanten op. Het symmetrisch maken van de lippen tot het optisch doen vergroten. Of ik geef de klant simpel weg een natuurlijke, maar zwoele kleur. Permanente make-up voor de lippen kan asymmetrische lippen opties symmetrisch maken, kan smalle lippen voller doen ogen en kan vale lippen meer kleur geven. De pigmenten voor de lippen zijn heel divers van echte felle kleuren tot zeer natuurlijke kleuren, waarbij het anderen niet opvalt dat je permanente make-up hebt om de vorm of kleur te corrigeren. Wanneer de huid om de lippen meer rimpels krijgt, blijft lippenstift steeds lastiger op de goede plek. Hier biedt permanente make-up voor de lippen een hele mooie uitkomst.

De bovenlip is meestal dunner dan de onderlip. Met permanente kun je dit in evenwicht brengen. Ook is het een hele mooie  aanvulling op een opvulling van de lippen met een filler.

U kunt kiezen voor een liplijn, een lipshadow en full-lips.

De liplijn is een lijntje op de rand van de lippen.

Een lipshadow is een lijntje op de rand van de lippen dat uitgeschaduwd wordt naar het midden. Deze techniek is vooral geschikt om de vorm van de lippen te verfraaien. Het geeft tevens een soort Ombre effect, van een tint naar de natuurlijke lipkleur.

Full-lips is het volledig inkleuren van de lippen. Deze techniek is vooral geschikt voor mensen die zowel de vorm als de gehele kleur van de lippen willen verfraaien.

Onze Permanente Make-up behandelingen worden gezet door de nummer 1 Artist van Nederland: Ann Gaivoronskaia.

Nieuwe behandeling € 499,-
Touch-up binnen 2 maanden GRATIS
Touch-up binnen 6 maanden €149,-
Touch-up binnen 1 jaar € 249,-
Touch-up binnen 1,5 jaar €399,-

Menu