Powder Brows

  1. Home
  2. Powder Brows

Ombré Brows is een realistisch getatoeëerd poederig effect op de wenkbrauwen met een natuurlijk verloop van de voorzijde (lichter) en donkerder op het uiteinde van de wenkbrauwen. Dit is namelijk ook de natuurlijke groei ven verloop van onze wenkbrauwen. Naarmate we ouder worden verliezen we vaak veel haar aan de bovenzijde van de wenkbrauwen. Dit gebeurt al op een jonge leeftijd en met behulp van semi-permanente wenkbrauwen (dus geen tatoo) maar een semi permanente make-up. Het blijft ongeveer 1 tot 2 jaar mooi en als je er niks meer aan zou doen vervaagd het uiteindelijk uit de huid. Voordelen voor deze techniek, geen trauma, snelle genezing, geen verkleuring en what you see is what you get!

Doet het pijn? 
Je zou het niet geloven, maar nee. Onze manier van werken is erg subtiel We brengen de PMU laag voor laag aan zonder de huid te beschadigen.

Hoe lang duurt de behandeling?
Wij maken altijd 2 uurtjes vrij voor de behandeling, dit in inclusief de consultatie.

Hoe lang blijft het zitten?
Ombré Brows blijft 9 tot 16 maanden mooi, lippen gaan 2 tot 4 jaar mee.

Hoe lang duurt de genezing?
De totale genezing van de wenkbrauwen duurt 7 dagen. Gedurende deze periode mogen je wenkbrauwen ook niet nat worden. Genezing van de lippen duurt ongeveer 5 dagen.

Ik heb mijn wenkbrauwen eerder elders laten doen maar ben niet tevreden. Als je al eerder PMU hebt laten doen, dien je eerst een foto te sturen. Deze moeten wij eerst beoordelen om te kijken of we je kunnen behandelen of dat het eerst gelaserd moet worden.

DE KOSTEN VOOR BOUDOIR OMBRÉ BROWS
Ombré Brows behandeling voor € 499,-
Voor deze prijs krijg je een gratis touch-up, indien die binnen 2 maanden na behandeling ingepland kan worden.
Het is ook mogelijk om later een touch-up in te plannen  en daarvoor gelden de volgende kosten:

Touch up binnen 6 Maanden €149,-
Touch up binnen 1 jaar       € 249,-
Touch up binnen 1,5 jaar    € 399,-

Menu